Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Midsommar

Kategori:

Vilken överaskning vi fick i torsdags, när det damp ner några vänner från Kännåsen, det var jättekul. Karin och Malin firade midsommar här med oss. Vi har haft supertrevligt, pratat och ätit. Kul för vi hade faktiskt inte alls planerat att göra något speciellt mer än att äta silllunch i Dragsmark, och det var vi iväg och gjorde och hade några trevliga timmar ute i Dragsmark, vi hann promenera ner en sväng till havet oxå, hade gjort en äggost som blev väldigt gul och god av våra färska ägg. Äggost är en Bohuslänsk specialitet som görs i en träform och äts med sylt, mums, det är så gott.

Det var ganska dåligt väder fram till lunch på Lördag, då åkte vi in och flanerade på stan. Det var crusing med gamla raggarbilar och långa bilköer in till stan. Det är sommarstart i Lysekil, stan är till bredden fylld med folk, polishästarna stod var ute på stan och vi mötte folk vi kände överallt, kul!

Nu har vi börjat röja i källaren och ska måla upp i köket nere, det ska bli dusch och riktig toa därnere också så småningom.

Vi tänkte husera våra gäster där nere i sommar, eller vem vet, vi kanske flyttar ner själva, det är svalt och skönt i källaren.

Kommentarer

  • Carina "Kroken" Nilsson säger:

    Gillar eran sida! Känner en slags gemenskap, kan det vara hogdalssyndromet eller??? Min kamrat Biggan diggar eran sida också!

    Kan vi ej bli hembjudna till er ev nästa sommar så vi får känslan för er miljö där på västkusten. Själv är jag allergisk så jag måste bo en bit ifrån, annars får jag allergiska attAcker! Skål från småflickorna i Norrland!!

    2009-07-25 | 21:19:57
  • Marianne säger:

    Givetvis är ni välkomna till oss, skulle vara jättekul.

    2009-07-25 | 23:28:09
    Bloggadress: http://lysegard.blogg.se/

Kommentera inlägget här: