Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

14-16 juli

Kategori:

Nu sitter vi på en camping på Falsterbo, imorgon ska vi titta på hästtävlingarna här nere, det ska bli fint väder så det blir nog härligt.

Vi var på Gekås i Ullared på vägen ner och handlade en hel del kläder och lite stängselmaterial. Det är verkligen superbilligt där och inte så hemska köer heller. Det tog 4 timmar att ta sig igenom affären i lugnt tempo och då hann vi fika också.

Vi tränade för Anki två dagar, med både Vilja och Pandora. Vilja börjar komma loss i kroppen och sista dagen gick hon super, vi fick skolorna att funka och hon har fått så mycket rörelse i kroppen så jag har svårt att komma ner i sadeln. Vi gjorde 3 byten på diagonalen och tränade kvartspiruetter, fick prova på att göra en halvvändning också, och det gick hyfsat men hon tyckte det var jobbigt.

Pandora börjar röra sig riktigt fint i traven och spårar i galoppen, så nu börjar det mesta funka, för att kunna jobba vidare och stärka henne. Tyvärr har vi väldigt svårt att få hull på henne, hon går på bete men blir smalare och smalare. När vi kommer hem från vår minisemester med husvagn får nog Pandora stå inne och äta.

Kommentarer

  • Anette säger:

    Ha det riktigt trevligt i Falsterbo nu och njut av ledigheten! Ebba tränade på banan idag och det gick riktig bra på slutet. Tjatar om händerna och när de kommer på plats fungerar allt mycket bättre. Jag drar til Tyskland så vi ses i slutet av juli igen.

    Ha det gott.

    2009-07-17 | 21:53:28
    Bloggadress: http://www.essmanias.zoomin.se
  • A-C säger:

    Har ni provat spillers gain weight? Funkar jättebra. Lr billigare alternativet Edel youngstock lr va d het? Funkade super på unghingsten som e tunn. Vill höra om falsterbo.

    2009-07-22 | 21:27:38

Kommentera inlägget här: