Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lördag 24 januari

Kategori:

Idag har vi löshoppat Fabiola och det gick riktigt bra, hon är positiv till allt jobb verkar det som, tyvärr hann hon springa ganska mycket från början utan att vi kunde få stopp på henne, men när hon väl visste att hon skulle stanna på långsidan efter hindret varje gång så funkade det bra. Vi hoppade lågt och slutade så fort hon började bli trött,det blev lite slingrigt , men hon bjuder bra mot hindret.

Vi var på Torp och shoppade idag och svägerskan var med och lassade in kläder till Sofia i omklädningsrummet som tur var för de jag tog in provade hon inte ens. Det blev faktiskt lite kläder åt både mig och Sofia.

Sen var vi iväg till mor och far och hämtade ett fint ekskåp som passar bra hos oss, det har stått hos Allan i Berg på Skaftö,som jag hade min första häst Corella hos i några år, så det känns kul,.Allan var en snäll farbror som dog för många år sen. På hans mark och Corellas fina ängar är det numera en välklippt golfbana, sorligt.



På kvällen var vi iväg och hämtade höns hos grannarna, 27 st vita hönor och de såg fullkomligt chockade ut när de fick åka till oss i flyttkartonger,  men efter en stund hade de sprätt runt i hönshuset och satt uppflugna på rad på en sittpinne. Imorgon ska vi nog köpa en tupp av några andra grannar. Kul att det börjar bli lite djur på gården. Vi har planer på får också.

Efter en god middag med stekt innanlår och potatisklyftor och grönsaker och ett gott glas vin, degar vi nu i soffan.

 

Kommentarer

  • A-C säger:

    Va duktig hon är! Å jättekul me höns!

    2009-01-27 | 21:44:29

Kommentera inlägget här: