Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag

Kategori:

Igår fick Kenth hoppa Vilja, det blev nog iallafall 1.10m hon hoppade riktigt bra, men hon har börjat backa av lite dvs hon går i sitt samlade tempo och man kan inte påverka henne i det, så nu är det lite back to basic och köra på henne frammåt igen så hon tar drivningen.

Idag fick Kenth också rida Vilja, för jag kände mig snuvig och trött, Sofia har varit hemma i tre dagar och varit förkyld.
Vilja fick jobba mycket framåt idag också. Lite mellan oss, men lova att inte berätta för någon, så blev hon lite för låg och bet sig nästan i bringan. Men hon jobbade på bra frammåt.

Sen var det middag tacos och iväg med Fabiola, stackars Emma som var i ridhuset både förra gången och idag när Fabiola bockade runt Kenth. Idag hade vi förutom samma utrustning som sist också lagt till stigbyglar, och hon bockade runt ett tag och trasslade nog medvetet in sig i linan, men efter en stund travade hon snällt runt på volten. Sen dök hon ner i spånet och rullade sig om och om igen, det brukar de inte få göra, men vi hann inte reagera. Hon är dock en väldigt snäll häst att hålla på med. Hon verkar tycka det är kul att träna och tittar sig i spegeln varje gång hon går förbi.

Hoppas ni tyckte om hemsidan, jag är faktiskt ganska stolt över den.

Elektrikern skulle ha kommit och kollat på stallet idag, men han dök inte upp, pust.

 

Kommentarer

  • Åse säger:

    Vilken fin hemsida! Den har du gjort bra. Vilka fina avkommer Medea har fått. Måste bara få säga tack för att jag fick möjligheten att få rida och lära känna Medea. Vilken häst! Kram Åse

    2009-01-24 | 11:59:18
  • Marianne säger:

    Vad gullig du är Åse, jag blir också riktigt rörd. Medea var en speciell häst som gav oss väldigt fina föl. Vi hade mycket kul med henne.

    2009-01-24 | 22:01:57
    Bloggadress: http://www.stuterilight.se
  • Bonita säger:

    Du är verkligen duktig på mycket du Marianne! Hästarna och hemsidan samt bloggen är jättefina!/Kram B

    2009-01-25 | 10:17:48

Kommentera inlägget här: