Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

1 Januari 2009

Kategori:

Gott nytt år till er alla vänner där ute i Sverige och i Jämtland.

Det  var strålande nyårsfyrverkerier i Lysekil och vi satt i båten med lite glögg och tittade. Tror hela Lysekil med omnejd var ute, för det var trångt i stan.


Vi hade en mysig nyårsafton i Lyse med Gunnar och Kickan, menyn för kvällen var:

Förrät: Gratinerade kräftor
Huvudrätt: Köttfoundue
Efterrätt: en ljuvlig nöt/torkad frukt tårta med grädde och apelsiner.

Mums vad det var gott. Sen gick vi upp på berget och skålade in det nya året.

Det var strålande väder idag, men kallt, -8 grader nu. Vi tog med oss kartan som vi har fått, och gick på förmiddagen och letade reda på fornlämningarna på vår mark. De var utmärkta med järnpålar i berget och ganska lätta att hitta, men fornlämningar??? inte så säker, lite stenar i högar.

Red Vilja i ridhuset på em, hon var pigg och busig och bockade flera gånger, en gång hängde jag ganska löst. Det var väldigt länge sen hon busade faktiskt, Hon var väldigt pigg och det smällde av hästarna i boxarna innanför ridhuset och så var det någon som sköt fyrverkeri, så jag gav till slut upp och åkte hem. Får nog longera henne imorgon. Fast det är ju kul att hon är på hugget. Den 22 mars ska vi ha dressyrtävling på klubben då siktar jag på att rida Msv.

Pandora fick gå ut en stund idag i en liten hage i anslutning till boxen, hon fick på sig ett varmt täcke och kunde gå in och ut ur boxen som hon ville. Hon är bättre men äter dåligt, står mest och hänger, men jag tror hon fick tillbaka lite livsgnista idag när hon fick komma ut.

God natt.

Kommentarer

  • Nina säger:

    En stor, om än dock lite sen, Gott Nytt År hälsning tillbaka till er där nere :)

    2009-01-05 | 07:39:59

Kommentera inlägget här: