Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

KM-Tävling i Lysekil 12/12

Kategori:

Sofia kom 2 på 65.51% i LB:1, det såg jättefint ut.  Så här blev resultatet:

KM ponny
1. Johanna och Akka och de red en riktigt bra ritt.
2. Johanna och Eddie
3. Agnes och Lina
4. Jenny och Prosten
grattis till dem.

KM ridhäst
1. Emma och Sanquito
2. Sofia och Vilja
3. Elin med Lastocka
grattis till dem också. Nu är det spännande med kombinationen för alla får med sig poäng från dressyren till hoppningen och sen blir det en KM-mästare i kombination.

Sofia red mjukt och fint, men hon var lite sjuk så hon kände sig väldigt trött. Vilja var lite fjantig för staketet och väggarna, men Sofia fick 8 på båda galoppfattningarna och det var de hon var mest nervös för. Vilja brukar nämligen göra sluta istället när Sofia ska fatta galopp från trav.


Sen sladdade Jennie ridbanan (tack snälla) och jag mockade lite i hagarna, Kenth fixade grindar där vi ska ha fåren, vi tänkte hämta hem dem nu. Och så var Peter hit och körde in hösilage och drog några historier, det var så himla härligt att få skratta lite. Han har alltid någon ny historia på gång när han kommer förbi.

Nej, Nina vi har inte skaffat traktor vi sliter på våra snälla grannar, det blir nog på sin höjd en fyrhjuling sen, man kan ju köpa till en hel del jordbruksredskap till dem.

Nu har vi precis ätit en god middag och det blir en kväll i soffan, imorgon ska jag och Erika till Torp och shoppa lite och Sofia ska tävla hoppning i Munkedal, fast hon sitter bredvid mig och snörvlar, så jag vet inte.




Kommentarer

  • Jennie säger:

    Grattis till Sofia & Vilja!

    Hoppas planen såg bra ut i ljuset också :)!

    2009-12-14 | 21:36:06
    Bloggadress: http://stallhallekila.blogg.se/

Kommentera inlägget här: