Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Fredag 18 dec

Kategori:

Det blir nog en vit jul. Det är härligt vitt och vackert ute, och så skönt att slippa leran. Igår var vi på bio i Göteborg med ÅF (mitt jobb) och det var inte kul att åka hem sen, snöstorm och man fick ta sikte på baklamporna på långtradarna och såg i princip ingenting, påminnde mig om den hemska hemresan jag hade förra året från Fjällhalsen och skulle hem till Kännåsen tillsammans med Erika. Då var det inga andra bilar ute och vägen fullkomligt borta, man visste inte om man körde på vägen eller bredvid. Usch vad hemskt det var. Vi har fyrhjulsdrift och nya dubbdäck men problemet är ju att man inte ser något i snöröken, men ändå kommer det bilar och kör om, undrar vad de har för supersyn, eller kör de på känn? FDet skulle kanske inte hända några olyckor om alla tog det försiktigt

Men det gick iallafall bra igår, vi tog dock inte vägen över färjan för där såg det ut att ligga flera decimeter snö på vägen.

När vi kom hem på kvällen var det bara 16 grader inne, fast vi sov gott ändå under duntäckena. I morse var det 15 grader inne och jag har tänt upp en brasa i öppna spisen, får se om det kan bli lite varmare. Undrar om det är jordvärmen som inte orkar nu när det blir tjäle ute.

Det blir fint ute i hagen, vi ska flytta foderbordet till nya grusringen ikväll och sen hoppas vi att vi har 3 hagar här nere och från 2 hagar ska de kunna äta från foderbordet och den 3:e ska Diva gå i så vi får bära lite till henne.

Kommentarer

  • Mariann Sköld säger:

    Hej, låter som en jobbig resa. Här är också vinter, vi har gått en sväng med vår nya hund Dexter (långhårig collie)i vintersolen faktiskt. Har flyttat till hus. Orangerivägen 20, 554 28 Jönköping, tel: 036-165930 Hoppas få se er här snart :-) Ha det gott i jul, vi drar nog till fjällen.. Kramar/Mariann o Niklas

    2009-12-19 | 15:13:39

Kommentera inlägget här: