Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

2 augusti

Kategori:

Igår kom Lena, Jonas och Elin och förstås kom Erika hem också efter nästan 10 dagar i Ytterhogdal och Ö-sund. Det var så roligt att återse dem efter nästan 1 år, vi som sågs jämt på somrarna där uppe och bodde grannar. Lena köpte vi huset av i Ö-sund 1999 och eftersom de hade grannfastigheten också så hade vi väldigt roligt tillsammans, under många år.

Vi var ut en sväng i Lysekil igår efter att ha ätit en smarrig grillmåltid som Kenth fixade till. Det var riktigt kul, vi var på Pråmen, Katten och Old house in och det var tydligen där som alla var, vi träffade på många vi kände och hade en kul kväll.

Idag var det upp med tuppen (han gol från kl 4 och var riktigt vedervärdig), fast jag var inte upp förrän kl 8 förstås. Tränade för Stefan på morgonen och fick jobba med takt och schwung, ett bra tips var att jag skulle tänka att det var hinder varje galoppsprång så hon kom upp fram och bara studsade ner lite med frambenen och fick lite bättre påskjut i galoppen. Vi gjorde inte mycket övningar utan jobbade mest med påskjut och takt. Fick rida skolorna i högra tempo för att stretcha ut henne lite och för att få mer flyt.

Kommentarer

  • Nina säger:

    vilken jobbig tupp, går de kalibrera in på lite senare än 04,00 ? :)

    2009-08-03 | 07:29:10

Kommentera inlägget här: