Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Lördag 5 april

Kategori:

Nu tror jag förberedelserna är klara för imorgon, funderar lite på vad jag ska ha på mig när jag rider, men det får nog bli vita ridbyxor och flätor på hästen trots att det inte är tävling, det är ju trots allt en massa domare som ska titta på oss, så det är väl bäst att göra gott intryck, undrar om det dyker upp någon från Östersund, det skulle vara kul.

Sofia har flätat Diva och ska till Strömstad "Björneröd" och tävla dressyr, det är Bohuscupen som startar nu och den är helig här nere, alla vill vara med i den, fast kanske mer i hoppningen än dressyren. Men iallafall så åker Lina, Jupiter, Tore och Diva upp och rider för Lysekils lag imorgon, det är en hel dag med fyra klasser alla LC:1. Lycka till tjejer!

Sofia galopperade Fabiola för första gången uppsuttet idag, hon red bakom Pandora i ridhuset och det gick riktigt bra, så får vi ta med oss någon förhäst på treårstestet så är det inga problem. Hon rör sig väldigt lätt i traven, nästan svävar fram, fast den är inte jättestor. Nu är det ju påsklov så nu blir det nog en sväng varje dag på Fabiola, så det blir lite instensivträning.

Här går hönsen ut för första gången i sin hönsgård, och faktiskt har de ökat äggproduktionen.



Sofia har hittat en ödla, här är bildbeviset. Måste väl vara ett vårtecken

Kommentarer

  • Nina säger:

    Hur stor är den där ödlan egentligen?

    2009-04-07 | 09:45:42

Kommentera inlägget här: