Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Vi jobbar på

Kategori:

Igår var en jäktig dag. Länsstyrelsen var ut angående förprövningen av stall, vi pratade boxar och ventilation och det kändes som det gick bra, vi planerar för 7 boxar i nuvarande del, sen har vi gott om plats för fler eller lösdrift kanske. Sen var elektrikern hit och jippie vi fick ljus i vårt hus igen och slipper att ha ficklampa när man ska på toa.
Badrumsjobbet går frammåt och idag den 16 oktober ska rör och el in i väggarna. 5 november kommer mattläggaren, känns som en hel evighet dit. Dessutom målades sadelkammaren klart och jag körde järnskrot till containern som vi har lånat hem.

Vi hann faktisk rida oxå, vi lyckades ta oss till grannarnas ridbana, trots att våra hästar tyckte att det var massor med livsfarliga saker på vägen dit, så det var så luften gick ur dem när vi började rida på ridbanan. Sen skrittade de lugnt hem och var inte rädda överhuvudtaget.

Ikväll ska vi ha gäster, det ska bli kul.

Ha en bra helg, för nu händer det nog inget här förrän på måndag igen, inget fungerande bredband hemma ännu, kanske ikväll?

Kommentarer

  • Madde säger:

    Hej på Er !

    Äntligen kommer jag fram till Er sida.Det ser jättefint ut finns verkligen potential.Mycket jobb men då får Ni ju det som Ni vill ha det också.Här uppe är det sig likt, hämtade hö igår och Roger la om till vinterdäck. Fjällen är snötäckta. Kul att se bilderna. Ha´det bra, Roger hälsar.

    2008-10-19 | 10:05:57

Kommentera inlägget här: