Stuteri Light

En blogg om livet med hästarna, vardagsslitet, avel, tävlingar.

Vi tar det lite lugnare...

Kategori:

Nu tar vi det lite lugnare. Det blir lite småpyssel varje dag istället. De senaste två dagarna har jag målat taket i köket, den plattan som blev vattenskadad, i samma färg som förut, lite mot gult tror jag. Sen har vi spacklat det sista i badrummet och ska måla i helgen, men det är så lite kvar så det tar nog bara en halvtimme, lite karmar och runt fönstret. Och så har vi tagit bort plastmattan i hallen också, ska slipa golv och mjölklasera så småningom i minst 4 rum.

Tränade för Stefan i helgen, det var kul. Vilja var dock lite på hugget och fick till något bocksprång. Sofia hopptränar varje onsdag och det går väldigt bra igår hoppade hon 90 cm och var väldigt nöjd, hon känner sig trygg med Diva.

Jag och Erika och två kompisar var på Torp och tittade på Idolerna, det tyckte tjejerna var riktigt bra, de fick autografer och kramar av Kevin.

Lisa hjälper oss att rida hästarna ibland, igår var hon ute med Pandora i skogen.

Kommentarer

  • ingela säger:

    hej hopp kul att det går bra för er, fina bilder och ser att du fått plats för stefan, hur känns han att rida för då? här flyter det på. Sitter nu på rs mitt i natten för otti har kolik:( men det börjar nog bli bättre, vill hem till sängen.

    Kram på er

    Ingela

    2008-12-18 | 23:27:39
  • Maria säger:

    Hej! Kul o följa er i bloggen! Va mkt som har hänt o va bra de bli!! Hälsa familjen o sköt om er! God jul lite i förskott oxå!! =) Kram Maria

    2008-12-19 | 16:32:09
    Bloggadress: http://miamaria84.blogg.se/

Kommentera inlägget här: